Közélet, politika, emberi kapcsolatok balos szemmel.

Az élet balos oldala!

Az élet balos oldala!

Megvédtük a katonáink ... civilek haltak meg helyettük...

2015. november 15. - Red_Doki

Európa önmagát taszítja romlásba

Borzasztó ami Párizsban történt. Egész Európa gyászol.

Nem akarok kegyeletsértő lenni, de ez már várható volt. Ez van ha a demokrácia utópisztikus méreteket ölt. Az európaiak azt hitték, mindent meg lehet szép szóval beszélni, a szélsőséges nézetek terjesztése a szólásszabadság része... A liberális gondolkodás, aminek az emberek érdekeit kellene szolgálni, az emberek ellen fordul. Az emberek azt hitték az európai civilizáció eljutott arra a fejlettségi szintre, ahol már karnyújtásnyira van a világbéke, ahol nem kell erővel védeni a fennálló rendszert. Elhitték, hogy minden rendben van, túlléptünk az evolúciós alapelveken, már nem vagyunk egymást a túlélésért gyilkoló állatok.

 

Csakhogy kiderült a szélsőségeseknek lett igaza. Pontosabban a sokak által ostoba utópistáknak tekintett kommunistáknak. Már rég mondjuk/tudjuk, hogy a demokrácia nem véd meg a demokrácián kívül állóktól. Merthogy a közel-kelet sivatagából előmászott valami. Egy pusztító erő, amely kívül áll az európai demokratikus gondolkodáson. Sőt, kívül áll az értelmes emberi gondolkodáson. A középkor óta ilyen brutalitással nem találkoztunk.

Megvédtük a katonáink ... civilek haltak meg helyettük...

Európa nagy államai nem küldtek katonákat a térségbe. Az volt az alapelv, hogy nem akarták az esetlegesen fogságba eső katonáikat, valamelyik kivégzés főszereplőiként viszontlátni. Tökölődtek. Demokraták, máshoz nem nagyon értenek. Húzták a szájukat. Nem a katonáikat féltették, hanem a saját imázsukat, ha rossz hírek érkeznek a sivatagból. Hát most egyetlen katona sem halt meg...

Katonák sorakozó!!!

Ezek után, jogos és minimum elvárás, hogy Franciaország szárazföldi egységeket küldjön a homokra. Azt viszont kétlem, hogy szoros szövetségesként állnának az oroszok mellé. Ehelyett inkább NATO kereteken belül oldják meg a problémát. Eddig USA nem nagyon mocorgott. Jövőre választások, nekik nem kell még egy drága háború.
Viszont most kaptak jogalapot. Gondolom az amerikai lakosság fogait vicsorgatva küldi ismét harcba bátor fiait. (kár hogy az ellenséget részben pont ők, az amerikai gondolkodás hozta létre).

Szóval Európa hadba vonul. Ez a hivatalos forgatókönyv.

Mi sem leszünk jobbak.

Európát iszlám vallás szélsőségesei támadták meg. Viszont fél Európának csak az van a szeme előtt, hogy muzulmánok támadták meg európát, minden muzulmánt ki kell írtani. Csak azt nem látják be, hogy ezzel a gondolkodással ők is olyanokká válnak mint a terroristák. Szélsőjobboldali szélsőségessé. És az erőszak csak növekszik, növekszik, növekszik.

Pápa is megmondta

Már Ferenc pápa is azt mondja, hogy a háttérben zajlik a 3. VH. Igen. Megint a jobboldal keveri a kakit. Kihasználják a demokraták ostobaságát.Fel kellene már ébredni. Csak addig áll a civilizációnk, még minden rendben van. De amint kicsit is megrezeg a léc, rögtön előjönnek az állatias ösztönök... és ezekre a demokrácia nem tud válaszolni...

Tisztelettel:

Red_Doki

A bejegyzés trackback címe:

https://azeletbalosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr978079212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása