Közélet, politika, emberi kapcsolatok balos szemmel.

Az élet balos oldala!

Az élet balos oldala!

Menekültek...menekültek mindnhol - 5. rész

2015. július 01. - Red_Doki
Mi ezen a meglepő? A rendőrök megoldják, hogy a településeken ne legyenek menekültek. Így kevesebb velük a probléma. Mást nagyon úgyse tudunk tenni. Menekülttáborokat hiába állítunk fel, azzal nem oldjuk meg a problémát, meg úgysincs miből ellátni őket. Főleg, hogy valószínűleg a községekre hárulna az ellátás, központi pénzek nélkül. Ez meg gyorsan elszegényítené a még életképes településeket/községeket is.
A rendőrök annyit tehetnek, hogy elfogják az embercsempészeket, akik a tényleges határsértést segítik. Mivel sok része a menekülteknek papírral lép be az országba (a szerb-Magyar határon dobják el útleveleiket) ezért ők legálisan tartózkodnak az országban. A rendőrök bukválisan csak útbaigazítják őket, és közben távol tartják őket a lakosságtól. Jelen hejzetben nekünk már ez is haszon.
Sajnos a szerbiai és a nemzetközi jogook is foghíjjasak ezen a téren.
Tisztelettel:

Red_Doki

A bejegyzés trackback címe:

https://azeletbalosoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr667587702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása